Костянтин Грубич запропонував тернополянкам спробувати “Вишеньку під снігом”

Костянтин Грубич запропонував тернополянкам спробувати “Вишеньку під снігом”

Спробуйте приготувати цю смакоту! Вона спродобається не лише дітям, але й чоловікам!

Я не майстер випічки. Вдаюся до неї інколи. Але сезон вишні змусив мене ризикнути і приготувати пиріг для початківців - "Вишенька під снігом". І ви знаєте, вийшло з першого разу! Та ще й так смачно! Вперед, без сумнівів, у вас теж все вийде! - запевняє пан Костянтин.

Інгредієнти:
Вишні - 500 г
Борошно - 3 склянки
Сметана (густа) - 2 склянки
Яйце - 1 шт
Сіль - 1 ч. ложка
Цукор - 2 склянки
Сода - 1/2 ч. ложки




















Отримуйте найсвіжіші новини у соцмережах:

Facebook

Twitter

Ознайомлений(а)