Сьогодні відомі тернопільські фудблогери покажуть, як «Бучачагрохлібпром» виробляє молоко екстракласу

gazpostach

Сьогодні відомі тернопільські фудблогери покажуть, як «Бучачагрохлібпром» виробляє молоко екстракласу

Головна кулінарна програма Західної України «Їжа Файного міста» вже сьогодні презентує новий сюжет.
 
В епіцентрі уваги тернопільських фудблогерів – молочно-тваринницький комплекс ТзОВ «Бучачагрохлібпром» у селі Пилява.
 
Команда «Їжі Файного міста» вперше відвідала настільки високотехнологічну та по-справжньому європейську ферму, розповідає ведучий програми Юрій Шкільняк.
– Ферма «Бучачагрохлібпрому» у Пиляві для мене стала справжнім відкриттям. Я був у туфлях і взагалі їх не забруднив, попри те, що ми ходили поміж корів. Все регулярно прибирають, чистота вражає, запаху немає зовсім. Я відчув, що живу в ХХІ столітті. Усі працівники одягнені в спеціальну форму, вони розуміють, що роблять. Високотехнологічність вражає, а особливо доїльний зал типу «карусель». На цій фермі все автоматизовано: корів та телят годують автоматизовано, сіно підкладають автоматизовано, гній вивозять автоматизовано, молоко – безконтактне, екстракласу. Керуючий комплексом Володимир Миколайович провів нам екскурсію. Вже завтра ми покажемо, як це було, – зазначає Юрій Шкільняк.
Ведучі «Їжі Файного міста» очікують, що глядачі, які сьогодні побачать сюжет з ферми «Бучачагрохлібпрому», будуть не менш вражені.
– Думаю, глядачі сповняться почуттям гордості та патріотизму за наш край. Це справді чудово, що на Тернопільщині є люди, які роблять усе, щоб ми не були якоюсь відсталою сільськогосподарською країною, а передовою державою з хорошим рівнем праці та культурою виробництва,  каже Юрій Шкільняк.
 
Дивіться сюжет з ферми у Пиляві вже сьогодні на каналі Food Faine чи на сторінках «Їжа Файного міста» в Instаgram та Facebook.
Автор: Катерина Шаблій



















Отримуйте найсвіжіші новини у соцмережах:

Facebook

Twitter

Ознайомлений(а)