Смакота! Мармелад зі скоринок кавуна

Смакота! Мармелад зі скоринок кавуна

Як приготувати мармелад зі скоринок кавуна:

  1. Кавунові скоринки очищаємо від жорсткої шкірки і нарізаємо невеликими рівними шматочками.
  2. Заливаємо скоринки содовим розчином – в 1 літр води додаємо 1 чайну ложку соди. Залишаємо на 4-6 годин.
    Скоринки ретельно промиваємо під холодною водою.
  3. Викладаємо в ємність, повністю заливаємо водою і додаємо 600 г цукру.
  4. Кип’ятимо кавунові скоринки протягом 20 хвилин і залишаємо на 6-8 годин.
  5. Потім знову доводимо їх до кипіння і кип’ятимо протягом 15-20 хвилин. Залишаємо на 6-8 годин.
  6. Втретє доводимо скоринки до кипіння, додаємо цукор, що залишився, лимонний сік і кардамон.
  7. Зціджуємо сироп,  готовий мармелад обвалюємо в цукрі

Якщо ви хочете зберегти мармелад на всю зиму, потрібно його разом з сиропом закрити у банках.

Мармелад зі скоринок кавуна готовий!




















Отримуйте найсвіжіші новини у соцмережах:

Facebook

Twitter

Ознайомлений(а)