Смачно і ситно: пісне рагу (рецепт)

Смачно і ситно: пісне рагу (рецепт)

Пісне - не означає несмачне і одноманітне.

Піст нещодавно почався, а ви вже не знаєте, що приготувати? Ми вам у цьому допоможемо! Пропонуємо рецепт пісного рагу з гречки і квасолі.

Що потрібно:

  • – гречка 1 склянка;
  • – консервована квасоля 1 банка;
  • – 1 болгарський перець;
  • – 2 морквини;
  • – селера;
  • – 2 цибулини;
  • – 3 склянки томатного соку;
  • – сіль за смаком;
  • – перець чилі (за смаком);
  • – рослинна олія.

Процес приготування:

Цибулю, моркву, селеру і болгарський перець дрібно ріжемо і обсмажуємо в глибокій сковороді до м’якості. Коли овочі будуть готові, додаємо до них промиту гречку і заливаємо томатним соком так, щоб сік покривав гречку.

Додаємо сіль і перець чилі і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і залишаємо гаситися хвилин на 15.

З консервованої квасолі зливаємо рідину, додаємо квасолю до гречки. Доливаємо ще трохи томатного соку, знову накриваємо кришкою і тушкуємо ще 10 хвилин.

Смачного!



Загрузка...