Рецепт року: Індичка з мандаринами

Рецепт року: Індичка з мандаринами

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Філе індички вимити і добре обсушити паперовим рушником. Сіль з’єднати з мускатним горіхом, корицею і перцем, все добре перемішати. Цією сумішшю натерти індичку.

Мандарини вимити і обсушити. Половину мандаринів, не очищаючи, нарізати часточками. Інші очистити і віджати з них сік.

М’яту вимити, обсушити, обірвати листочки. Філе індички нарізати скибочками упоперек, не прорізаючи до кінця. У кожен надріз покласти мандарини і м’яту.

Підготовленого філе індички обв’язати кулінарною ниткою або розрізи скріпіть шпажками. Духовку розігріти до 200 градусів. Філе індички перекласти на лист фольги, щільно загорнути і запікати 45 хв.

Мандариновий сік змішати з медом, злегка збити блендером.

Фольгу на філе індички відкрити, полити приготованим соусом і знову поставити в духовку на 15 хв.

Інгредієнти на 4 порції:

– 1 кг філе індички,

– щіпка мускатного горіха,

– 1 ч. ложка солі,

– 1 ч. ложка суміші свіжомелених перців,

– 10 мандаринів,

– 100 г меду,

– 1 ст. ложка кориці,

– м’ята.

Час приготування: 1 год 40 хв




















Отримуйте найсвіжіші новини у соцмережах:

Facebook

Twitter

Ознайомлений(а)