Неймовірно смачне м’ясо у фользі до вечері або на бутерброд

Неймовірно смачне м’ясо у фользі до вечері або на бутерброд

Якщо ви хоч раз приготуєте таке м’ясо, то купувати ковбасу перестанете назавжди!

Якщо ви хоч раз приготуєте таке м’ясо, то купувати ковбасу перестанете назавжди! Їсти його можна і в гарячому, і в холодному вигляді. М’ясо виходить дуже смачне і може стати прекрасним доповненням до вечері або просто доповненням до бутерброду. Готується страва неймовірно просто і швидко.

Складові:

– 1 кілограм свинини (яловичини, баранини і т.д.)

Для маринаду:

– 1 столова ложка солі1

– столова ложка цукру

– 1 чайна ложка хмелі-сунелі

– 1 чайна ложка куркуми (за бажанням)

– пів чайної ложки чорного перцю

– 1 столова ложка паприки

– 3 зубчики часнику

– 3 столові ложки рослинної олії

Приготування м’яса у фользі:

1. Приготуємо маринад. У миску видавлюємо через прес часник. Додаємо до нього сіль, цукор, чорний перець, хмелі-сунелі, куркуму, паприку і вливаємо олію. Все добре перемішуємо.

2. М’ясо промиваємо, сушимо паперовим рушником і обмазуємо підготовленим маринадом. Загортаємо його в два шари фольги і прибираємо в холодильник на 2 години.

3. Потім перекладаємо його в форму для випічки і ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів, на 1 годину. Через відведений час форму дістаємо з духовки, розгортаємо м’ясо від фольги і ставимо назад в духовку. Випікаємо м’ясо ще 15 хвилин.

Ось і все, м’ясо готове! Його можна подати в гарячому вигляді з будь-яким гарніром.












Загрузка...