Назвали п’ять продуктів-“вбивць” здоров’я

Назвали п’ять продуктів-“вбивць” здоров’я

Фото - з мережі Інтернет

Відмовившись від низки продуктів, можна істотно поліпшити стан свого організму.

Так, експерти MedikForum склали перелік продуктів, що несуть загрозу нашому здоров'ю.

Список п’яти небезпечних продуктів:

  1. Оброблене м'ясо Оброблені м'ясні продукти - бекон, сосиски, ковбаси забезпечують подвійний ризик захворювання. Насичений жир викликає запалення, а консервуючі нітрати і нітрити безпосередньо пов'язані з раком.
  2. Рафіновані вуглеводи Білий хліб, цукерки, випічка і т.д. одночасно підвищують рівень цукру в крові і запалення. Такі скачки підвищує рівень запальних цитокінів у крові.
  3. Трансжири Велика кількість випічки і напівфабрикатів містять трансжири, а найгірші серед них - крекери, печиво, тістечка виготовлені промисловим способом.
  4. Сіль Сіль - важлива живильна речовина, але надлишок призводить до низки проблем зі здоров'ям.
  5. Доданий цукор Вживання в їжу занадто великої кількості цукру призводить до різкого збільшення рівня кінцевих продуктів глікування в кровотоці. Це відбувається, коли він взаємодіє з білком або жиром. Надмірну кількість "білої отрути" пов'язують з передчасним старінням, діабетом і серцевими захворюваннями.











Загрузка...