Тернополянка розповіла, як готувала кавун на грилі (Фото)

Тернополянка розповіла, як готувала кавун на грилі (Фото)

Тернополянка Анна Масна часто тішить своїх підписників оригінальними рецептами і смачними фото. Цього разу дівчина здивувала усіх, приготувавши солодку ягоду на грилі.

– Хто сказав, що кавун – однозначно десерт та не потребує термічної обробки? На фото: кавун-гриль, солений, з приправами та у якості гарніру. Від усього переліченого він став не менш смачним, але зате відкрив себе по-новому!

Смак такої страви нагадує червону рибу і якщо вперше його коштувати із заплющеними очима, то ви так і подумаєте. Анна поділилася рецептом:

– Рецепт дуже простий: кавун нарізається трикутними скибочками товщиною 1-1,5 см. Солиться та присипається сухими травами на зразок «італійських». Потім смажиться на мангалі до появи злегка припеченої шкірки.

Анна Масна розповіла, що також колись готувала кавун вдома на сковорідці і був теж цікавий результат.






Loading...


Loading...

Немає коментірів для відображення.

Написати коментар

You must be Logged in to post a comment.